L’anglès al Virolai el portem a terme mitjançant la metodología de Clip Clap-English for Kids que és un efectiu mètode per aprendre anglès a partir d’1 any d’edat. Mitjançant unes històries molt pròximes als alumnes i als seus interessos pretén iniciar-los en l’aprenentatge seignificatiu de l’anglès d’una manera natural, simulant l’adquisició de la llengua materna.

Aquesta activitat, divertida, participativa, flexible i estimulant metodologia ha innovat en el camps de l’aprenentatge de l’anglès en edats primerenques.

El testat material que conforma el mètode ha estat creat per una professora d’anglès d’Educació Infantil i Primària que va néixer a partir de les necessitats reals de l’aula, fet que garanteix l’èxit dels nostres alumnes.

La nostra experiencia ens ha demostrat que els alumnes que han estat aprenent un altre idioma abans dels 3 anys, tenen moltes més competències en aquesta nova llengua, ja que aprenen el so, el ritme i l’estructura de l’idioma durant el período sensitiu de l’aprenentatge del llenguatge i per tant, l’interioritzen de forma més natural.

Conscients que la situación dintre de l’aula no és natural ni espontània, com passa en l’aprenentatge de la llengua materna, Clip Clap-English for Kids posa a disposició del mestre, una grna quantitat de recursos inèdits que proporcionen la possiblilitat d’utilitzar, viure i experimentar amb aquesta nova llengua d’una manera continuada, a l’escola i a casa.

Clip Clap-English for Kids és un mètode global basat en la motivació de l’alumne, estimulant-lo a través del joc, de les cançons i de les històries a les que ens conviden els personatges protagonistas, creant situacions en anglès, en les quals l’alumne podrá desenvolupar al màxim les seves habilitats lingüístiques per poder comunicar-se en aquest idioma.

Totes les activitats tenen com a objectiu principal l’ús de la llengua. El que pretenem és crear la necessitat d’utilitzar el llenguatge en cada situación.

Els alumnes, conjuntament amb els nostres afectuosos personatge, es veuen immersos en una sèrie de Aquestes inèdites històries són les que ens proporcionen la possibilitat de crear unes classes dinàmiques, participatives i motivadores, adequades a cada edat, i amb les que garantim l’aprenentatge global de l’idioma.

Volem crear, als nostres alumnes, la necessitat de comunicación, assegurant així que l’aprenentatge del nou idioma estigui totalment contextualitzat i sigui quelcom més que una simple llista de paraules inconnexes.